Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011



ΜΕΤΡΟ
Το μετρό τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας ως 9.00 το πρωί. Κανονικά θα κυκλοφορούν όμως οι συρμοί από τις 9.00 και μετά.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο οι εργαζόμενοι κατεβαίνουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10.00 το πρωί και από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Κατά συνέπεια οι συρμοί θα λειτουργούν για οκτώ ώρες. Την Πέμπτη, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί.

ΤΡΑΜ
Oι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 το πρωί και από τις 8.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας, ενώ οι συρμοί θα κινηθούν κανονικά στο ενδιάμεσο δωδεκάωρο. Την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 το πρωί.

 ΤΡΟΛΕΙ
Τα τρόλεϊ και τις δύο ημέρες δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Θα κινηθούν κανονικά στο ενδιάμεσο δωδεκάωρο.

 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Tα λεωφορεία και τις δύο ημέρες δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Θα κινηθούν κανονικά στο ενδιάμεσο δωδεκάωρο.

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ - ΟΣΕ
Τέλος, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής απεργούν οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό, πραγματοποιώντας τριήμερη απεργία. Κατά συνέπεια δεν θα κινούνται τρένα ούτε στο κανονικό δίκτυο του ΟΣΕ ούτε στον προαστιακό, ενώ λόγω της συγκεκριμένης, απεργίας, το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια προς το αεροδρόμιο αλλά οι συρμοί θα σταματούν στην Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου